måndag 19 januari 2009

En dag hos Kära Mor

Idag har det snöat och mamma har plågats av oss nästan hela dagen :)

Det blev en tidigt morgon idag, och det var nog bra det, för Jonathan ska på dagis imorgon så vi måste vrida dygnet rätt nu!
Han har inte varit där på jätte länge. Veckan före julveckan var sist. Sen har han ju varit sjuk, så han har fått vara hemma förra veckan. Han hade säkert orkat, men han har ju snorat, och kanske lika gärna blivit dålig igen om han träffade på andra baciller. Och jag har ju möjlighet att ha han hemma för att bli helt frisk så, varför inte!
Men nu är det dags känner nog både han och jag ;)
Han har lite överskottsenergi som dom på dagis får ta hand om nu.. Det kan vara lite påfrestande på egen hand ;) hehe
(Jonathan med innebandyhjälmen, hos mamma. Den tar han på sig + evntuellt några sort handskar el dyl, och skorna och sätter sig på sitt bilgarage som han har där, och sen kör han *skoter! ^^ sötnöt! t.h)

Saknar Robert gör jag också! om ca. 2 veckor kanske han kommer hem. inte mer iaf får jag hoppas!
Cammi, Stefan, Thilde och Ellen kom förbi mamma också. Så nu har jag fått se lillans små ögon :) inte illa!
Och Alvina har varit så vaken nästan hela dagen idag, så nu sover hon som en klubbad i vagnen, hon har legat där sen vi kom in från mamma. Det är nog svalt och skönt i hallen!
Dom båda har faktiskt sovit i vagnen ute idag, dom somnade på prommisen som jag tog innan jag gick till mamma, det blev ingen långprommis idag. Jag hade så ont i svanken i morse så det kändes som att jag höll på att tappa benen när jag klev upp ur sängen. Vet ej om det är träningsvärk eller vanlig värk. Kanske det kommer från det att jag skjuter tungvagnen och är otränad, kanske för mycket på en gång. Men nu känns det mycket bättre iaf, jag var nog i behov av en "vildag". Dock så skottade jag hela gården när jag kom hem nu ikväll. Men det var så lätt snö, och lite var det också. Så det gick fort! :)
(Cammi med hennes söta lilla dotter Ellen på sin axel t.h)

Innan Stefan och Cammi kom förbi var dom och hämtade deras katt Sigge, Han hade "sprungit bort". Men jag vet inte om jag vill kalla det för det. Dom som han var hos hade ju stängt in han i deras bastu, och haft på värmen där, gett han mat och suttit och kelat med han så han inte skulle känna sig ensam. Och han har ätit väldigt dåligt hemma sen i somras så dom misstänker att han varit dit i en längre period och fått mat. Hmm, dom ville nog ha sig en till katt tror ju jag!
Hur kan man börja ge en utekatt mat?? Katter går ju omkring överallt, och det är klart att dom stannar om man ger dom mat, och jag tror ju inte det var någon dålig mat heller, säkert nå gott blötfoder, och det brukar man ju inte få hemma precis varje dag. Dom är ju inte dumma, katter!
Det är klart att han inte har gått hem, han behöver ju inte två hem precis, och varför skippa god mat!? Ja, nog kan man ju vilja vara en djurvän och allt vad som hör till. Och vi är ju ändå ganska många i den här byn, så det är ju inte så att det är flera mil till nästa granne. Lite längre får man väl ändå tänka. Tycker jag!
..Nog om det, nu är han hemma i sitt riktiga hem iaf! Frågan är ju bara när han "springer bort igen" Och jag kan slå vad om vart han hamnar :P

På Torsdag ska vi till bvc, på läkarbesök med Alvina. 2månaders kontroll kl10.30.
Frågan är bara hur jag ska ta mig dit? Jag har ju som sagt ingen bil, och mamma jobbar då, så jag kan inte låna hennes. Jag får helt enkelt fråga Cammi eller Johanna om jag får låna någon av deras bilar. Kanske till och med nån av dom vill följa med och ta en fika kanske! (Ser någon av er detta? så sug på den karamellen, så hörs vi snart ;) hehe) (Alvina gumman med fina armband som hennes kära storebror smyckat henne med ^^ t.h)

Jag har syndat idag.. :S
Hos mamma åt jag tre eller fyra skorpor, och när jag kom in från skottningen åt jag och Jonathan en Mini Daimglass jag kan säga att den var grymt god. Men jag får ju se det som att jag hade ju gjort av med den av skottningen, kanske ;)
Men jag har nog aldrig njutit så av en glass! :)
Och skorporna, ja herregud så goda dom var. Det var några lyxskorpor som mamma hade köpt. Det var som kakor! Mmm Det riktigt vattnas i munnen när jag tänker på dom! Såna ska jag köpa mig någon lördag, och riktigt unna mig denna njutning! ;)

Ne, nu ska jag nog lägga in några bilder här, sen ska jag skriva en stund med min käraste på msn. Och sen ska jag hoppa i säng!
Det ska bli så skönt att sova! Jag älskar att sova! Och jag älskar att vara vaken också, när man väl har vaknat! :)
puss & kram

2 kommentarer:

  1. Så underbart söta barn ni har!! Jag måste gå och köpa mig en kamera snart, blir nog en likadan som ni har ändå för jag tycker att era bilder blir underbara. Det går ju inte att jämföra med en vanlig kamera!!! Jag bara svär för att alla bilder blir så ljusa och att Ellen blundar på alla kort pga blixten. Thilde hinner inte ens fastna på bild ;-)

    Tyvärr ska vi och skriva faderskapspapper på torsdag kl 11...annars hade inte en fika och kanske ett besök på Lilla Butiken varit helt fel ;-)

    Kram/Cammi

    SvaraRadera
  2. har skrivit ett inlägg angående vikten =) hihi! ha det bra :D

    SvaraRadera