tisdag 10 februari 2009

Bygglov på tv, och en snusande liten tjej i knät. Då är livet gött! :)
Jonathan sovandes i sin säng och Robert är på språng efter några skoterdelar!

Idag har det varit fullt upp, och dagen har bara sprungit iväg..
Jag tog tag i mitt köksgolv idag, skrurade ordentligt och torkade bord och stolar från topp till tå :) Det behövs göras ofta kan jag säga med kombinationen vitt lack, och småbarn ;)
Bara där sprang timmarna iväg, och det var dags att hämta Jonathan. Jag fick även med mig en tjej vid namn Thilde därifrån ;)
Stefan och Cammi kom fram till att dom inte hann hem från verkstaden i tid. Dom hade deras bil dit som vanligt :P Så då fick Thilde komma till oss.
Och Mona och hennes flickor kom också hit. Så det har varit fullt hus här.
Åt middag tillsammans med Stefan och Cammi & co. Fiskpinnar och makaroner blev det! Hyffsat gott och framför allt enkelt och snabbt :)
Ja, sen var det bolibompa och välling för Jonathan, och här sitter jag nu och skriver i bloggen ;) ha! tji fick jag..! det var ju inte allt för längesen jag skrev sist. I förrgår va!?

Vi, Jag, Robert och barnen, Stefan, Camilla, Thilde och Ellen var på Leo´s lekland i går och busade av dom större barnen (+papporna) lite, istället för dagis på måndagar vetni! ;)
Det är ett trevligt ställe :)
Dock började det inte så bra. Jonathan, Thilde och pappa Robert klättrade upp till Tigerrutchkanan och Jonathan skulle prompt åka själv, så det gjorde han med Robert vid sin sida (det är ju som fyra kanor bredvid varrandra) och han flög som en vante i luften mellan varje "hopp" och slog i huvudet, och säkert lite av varje.. Stackaren.. Robert blev helt förskräckt, och för att inte tala om Jonathan, han blev nog mer rädd än vad han fick ont! Så han får inte åka själv där ännu.. Resultatet blev ett "brännsår" av plasten som dragits i hög hastighet på ögonbrynet, och en bula som skönk snabbt på kinden. Så det var inget blod. Det kunde ju ha blivit värre om man säger så. Men det såg hemskt ut!
Han fortsatte sedan leka som om inget hade hänt efter en portion Plättar med sylt och grädde..
Han hade även sovit i bilen påvägen dit och var nyvaken och hungrig. Så, dålig start, men bra avslut! :)
Efter det var vi och handlade på Coop. Jag gillar att handla mat ;) haha, det är kul att fulla frys och kyl. Och framför allt är det kul att kunna ha nåt att välja bland när man ska ta sig nåt att äta.
Jag har ju börjat med Smoothie på morgonen, mycket gott, enkelt, nyttigt och snabbt!
Vanligtvis gör jag på Yoghurt......

Nu har jag inte tid att skriva mer.. Jonathan verkar ha fått magsjuka, och kräktes precis ner hela hans säng inklusive mig.. :D
Så nu har jag spenderat en timma i att sanera hans säng, och allt runtomkring, och även mig.. :)
hm, det var ju värre tråkigt..
nåja, ni får höra mer sen..
nu ska jag sätta mig i soffan och fånga spyor tillsammans med Robert..
Kram kram..

1 kommentar:

  1. Än är vi då friska här i huset även om jag inbillar mig att jag mår lite illa då och då :-) Hoppas du och Alvina klarare er och att denna magsjuka enbart drabbat det svagare könet i er familj ;-)

    Förresten lät första raden ganska rolig med en snusande tjej i knät, jag ser en helnöjd Alvina framför mig med en stor prilla under läppen ;-) Fast jag förstår så klart vad du menade, helt bakom flötet är jag inte trots min virriga hjärna ;-)

    //Cammi

    SvaraRadera