måndag 11 januari 2010

Jonathan 3år!!

Ja då har det gått tre år sen vi hade vårt första lilla barn i famnen på bb! herre gud! ;)

Grattis Älskade Jonathan! <3

Idag är det ju såklart kalas för fulla muggar..
Det har hunnit vara och fara folk redan, men dom flesta kommer efter middag nån gång! :)

Tårtorna bakades igår. Och presenter har öppnats på morgonen. Det blev en legobunke halvfylld med lego.. Han har önskat sig lego, så han blev jätteglad! :)

Alvina har haft sin första inskolningsdag idag. Och mamman i familjen har lite smått panik! :P
Nåja, dom blir ju större och större så det är ju bara att hänga med i farten! :)
Det gick iaf jättebra! Hon gick till leksakerna nästan direkt och tog för sig, som väntat! Hon är en ganska tuff liten tjej.. Fast å andra sidan har hon ju varit in där redan flera gånger med storebror, och känner igen dom flesta ansiktena! Hon kommer nog att trivas jättebra, och det är nog inga problem alls med att lämna henne så småningom!

Nu blir det att vänta in nästa besök och starta igång diskmaskinen, så det finns porslin! (vilket jag inte har så mycket av :P)

Hej hej!

4 kommentarer:

  1. du får ge en grattiskram till jonathan från mig och thomas! blev inte att jag "fick" följa.. skulle bli sån omväg att lämna av mig i piteå ^^ hoppas ni får en trevlig dag =)

    SvaraRadera
  2. SÅ rolig att du är duktig på att uppdatera igen...håll i det nu ;-) Grattis än en gång till Jonathan och tack för gofikat!

    SvaraRadera
  3. grattis jonathan :) tänka sig..herregud så man får skämmas! att vi inte ses oftare..! Hoppas ni mår bra!! Kraaam!

    SvaraRadera
  4. NU IDA HAR DU GÅTT ÖVER GRÄNSEN!! JA KOLLAR JÄTTE OFTA MEN DI LÄGGER DÅ ALDRIG UPP NÅGOT NYTT. DE SKULLE VARA KUL OCG VETA VA NI GÖR OM ERA VARDAGAR! puss på min storebror och barna! och såklart dig!:)

    SvaraRadera