fredag 8 januari 2010

Fortfarande kallt!

Ja, det är -26,8 nu! Och vattnet i köket har frusigt... :(
Nog kan det ju vara kallt så här i Januari, men det är jobbigt när det ska börja frysa i vattenledningarna! Det har ju hunnit frysa 3 gånger, på olika ställen varje gång sen vi flyttade hit. Man blir ännu en gång påmind om hur man bara tar saker förviget i vardagen...

Nu har man ju suttit inne några dagar och det känns faktiskt i kroppen, man blir rastlös och går på varran. Och Jonathan har överskottsenergi..
Men barnen ska sova hos sin mormor inatt, så vi tar nog och klär oss ordentligt och tar en promenad dit. Då får vi ju lite friskluft iaf!

Vi har förresten beställt en ny säng! Och jag Längtar som bara den efter att den kommer.. (två veckors leverans var det) Vi ringde idag och frågade vad dom skulle ta för hemleverans, och det var inte alls dyrt, så vi kanske till och med får den på Onsdag.. ojoj, så skönt!
Beroende på, så kanske vi far till stan imorgon och köper oss nya och fräscha sängkläder som vi får bädda med.. :D
Ikväll hade vi tänkt ta isär vår gamla säng och slänga ut sängramen. Så får madrasserna stå på golvet tills vidare! Då blir det lätt att snabbt shifta när den nya kommer!
Jag kan ju gissa vilka som kommer vara glada över att madrasserna bara står på golvet.. jo, nämligen två små troll som kommer hoppa upp och ned och leva rövare där.. Nåja, sen när vi får den nya så tar nog inte ens jonathan sig upp i den utan hjälp.. Den är ju typ en meter hög nästan! :D

Vi hörs! :)

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar